x 

Nieuw in ons assortiment van gebruikte apparatuur, zijn een Nordson® Durapail vatensmelter uit 2007 en een Nordson® Versapail vatensmelter uit eind 2011, beide in perfecte staat.


Nordson® vatensmelters Nordson® Gear Metering System


Voor de Versapail* hebben wij tevens een Nordson® GMS volume doseer systeem controller en lijmkop ter beschikking. Hiermee kunt u dankzij de tandwielpomp welke in de lijmkop zelf is geïntegreerd zeer visceuze media met een zeer exacte dosering opbrengen. De lijmkop is voorzien van druksensors, waardoor u d.m.v. de GMS controller een perfecte balans in kunt stellen in een volledig gecontroleerde omgeving. De controller monitoort de druk in de kop en schakelt het systeem uit indien er zich onverwachts een te hoge of lage druk in de kop bevind. Ook is middels de GMS controller het toerental van de tandwielpomp in de kop af te regelen en onderhoud deze direct verbinding met de vatensmelter.

* De Versapail heeft de noodzakelijke I/O aansluiting, om de Gear Metering System Controller aan te sluiten, de Durapail heeft geen I/O aansluiting.

 

Alle door onze aangeboden gebruikte apparatuur, wordt volledig nagezien door onze technische dienst, alvorens wij deze op onze website plaatsen. Er wordt standaard onderhoud gepleegd, indien nodig reparaties uitgevoerd en de apparatuur wordt uitgebreid getest op goede werking. U bent er dus van verzekerd, dat u goed funktionerende apparatuur aanschaft, met een perfecte after sales service.